Thursday, January 8, 2009

kesilapan teknikal

Posted by strawberry at 12:44 AM 0 comments Links to this post
aku xtau la nape tbe2 blog yang aku post td jd cm terabur gitu skali.sorry la ye.next time jd better skit kot.aku ni kan baru je msk sekolah blog ni.agak sengal n xtau ape.mls plak 2 kalo nk edit blk.

akibat pemalas basuh baju

Posted by strawberry at 12:05 AM 2 comments Links to this post
hari ni ari pertame aku mencatatkan sesuatu kat dlm blog yang baru aku wat ni.erm,nasib malang btol la aku ni.ingat nk g dobi baju.ngn kudrat yg ade,aku pon g angkat bj2 n comforter yg nk didobikan 2 g kat ilmu3. da la aku jalan tekedek2 ngn si tash ngn bwk duit syiling yg seberat bape kilo 2 ntah.punye la semangat aku nk g dobi.last2 si encik mesin wat hal.2mesin aku try mskkan duit sygling,tp ble plak nk telan.ble aku da mule menunjukkan muke SINGE, aku pon mengambil keputusan utk mengetuk mesin 2.dgn kudrat yg de kat aku ngn tasha,ktorg ketuk punye pukul punye tampar,kuar gak duit sylg aku yg tesekat 2.yg paling seronoknye,kuar plak duit sygling lbh.myb yg tesekat b4 2.hahahahahaha.aku gelak besar la.best gak dpt duit lebih ni.tp yang malangnye,tgn aku da merah2.al-maklum la telampau bergusti ngn mesin la plak.ble da nk cuci baju,air plak lembap.aisehmen!kau mahu cari psl ke mesin!then aku tejumpe plak sumber air yg ble d percayai ngn baldi skali plak 2.aku ngn tasha pon tadah air n tuang la dlm si mesin 2.bile da 4round ktorg angkat air,bru la penuh.bestnye!2 pon baru setakat cuci comforter.baju2 aku 2 blom bsh g.waaa.sengal la plak!tp xpela.yg penting de gak output aku g dobi 2.comforter jadi *wangi*!haha.so,aku amik keputusan nk anta je baju2 kotor aku 2 kat kedai dobi upten 2.mahal pon entam sajelah.yg penting sume baju siap cuci b4 aku blk *SABAH*.haha.thax tasha cz sggp menemani akak melalui ranjau i2.pe aku da ngarut ini?.mmuuah2!







ina tgh stdy plak 2.CHAIYO INA!aku plak dok dpn laptop smbl pk pe aku nk tls ni.tasha ntah smpai ke mane dah.









hurm......mane die g ni?rindu la.malusnyes....syg,b rindu syg la.luv u honey..
 

what happen to this girl? Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal