Tuesday, June 23, 2009

fasilitator

Posted by strawberry at 3:39 PM 3 comments Links to this post
erm, nampaknye kali ni aku xpeluang utk menjadi fasi.
mst tash babe n rakan2 yg len tgh melalui program induksi skrg ni. hurm...jelesnye..
xpela. bkn rezeki ko kali ni la ain..
hope my lutut kembali normal..
mmuah!

Friday, June 5, 2009

mari memasak!

Posted by strawberry at 11:33 PM 0 comments Links to this post
arini 4 dinner aku masak pe ek?haha.aku try wat butter prawn wat 1st timenye dlm idop aku.haha.tp ble tahan rasenye cume masin skit.haha.mak aku sah2 la bagi sedikit komen bernas utk aku meningkatkan daya kretiviti dlm hal ehwal memasak ni.actually fmly aku kan jenis yg mementingkan diet seimbang, so bnde ni xble d amalkan slalu.sia2 la usaha aku utk mengSLIMkan bdn dlm beberape bln ni.huhu.pas2 aku masak kangkung goreng campur ngn sotong.not bad la..haha.

ow ye xye.jeans aku sumenye da longgar.aku plak xreti nk pakai belt.xbese!so,aku kene beli jeans baru.wakakaka.

smlm tgk cite terminator.mule2 xpaham tapi bile da tgh2 baru la aku phm skit2.xke bongok namenye 2.hehe.pape pon cite yg ku tgk,aku xkisah.yg penting ade tersayang bersame2 adik2ku di sisi.haha.

Wednesday, June 3, 2009

akhirnye...

Posted by strawberry at 2:08 PM 0 comments Links to this post
sudah sebulan bekerja part time kat opis mak, akhirnye aku berenti. mak yg suro aku berenti. katenye die nk aku dok umah je. abiskan sisa2 cuti ni kat umah. die takot kang aku berenti keje, tros plak balik uniten.xsempat aku nk berambu-ramba di umah.hehe.da 3ari aku dok umah ni, rasenye bole tahan.bangun sah2 la awal pagi.if bangun lambat, ayah aku akan berkata anak dare xelok bangun lambat2.maybe sebenarnye ayah aku takot aku xlaku kang.hehe.so, pe plan aku dok umah ek?sah2 la aku nk kuar jejln bawak adik2 aku 2.skrg kan cuti sekolah.owh ye xye..sok hariz dtg.yeh!hehe.skrg aku nk kembalikan hobi aku yg da lame aku tglkan iaitu belajar memasak.setakat msk simple2 aku reti la.tp ni aku nk g cari resipi2 yg best, then aku nk try.haha.jgn main2 ok.mak aku kate, if pompuan xpandai masak, kang mak mentua xske.yeke?huhu.xpela.pape pon aku akan belajar lebih banyak resipi so that mak mentua aku kang syg kat aku.hehe.owh ye xye.tringat lak aku kejadian dulu.aku nk msk ayam masak lemak kuning 2.mak aku kan org negeri,so aku pon nk try la.tp last2 bile da siap,rase die mmg la...pergh!ayah aku puji..tp rupenye cm bukan gulai la plak.hehe..so,rajin2 la berusaha ye ain?chaiyo2!aku pon nk blaja masak lasagna.2 pon di sebabkan faveret yg tesyg..huhu...
 

what happen to this girl? Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal