Thursday, February 18, 2010

i'm back!!!

Posted by strawberry at 5:07 PM 2 comments Links to this post
assalamualaikum. nmpknye lame gile da aku xbkk blog aku ni. sampai aku sendiri pon terlupe yg aku ade blog. haha. thx 2 INA coz mengingatkan aku blk yg aku ni de blog. kalo bkn pasal ina tnjk blog die, aku rase mmg ntah bile la aku akan bkb blog aku ni. haha. aku pk nk start blogging kembali. rase da lame sgt tak menulis tentang kehidupan yg aku lalui dlm tempoh mase ni. haha. untuk arini punye cite, aku frust gile ngn markah midterm aku. ape nk wat. sape suro xrajin blaja kan? huhu. tp xpela. jap g aku nk g release tension ngn member2 baik aku. yeah!! sok de kuiz ikm. adoi! mls gile nk bace. ptg sok da blk sa. yes2...sabtu dpt jmpe bf tercinta. rindu sgt kat die. i love u syg. so sampai cni je wat mase ni. de mase g kang aku tulis eh. bye2.
 

what happen to this girl? Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal