Wednesday, March 25, 2009

dah lame gak ni!

Posted by strawberry at 1:41 PM 0 comments Links to this post
fuh.
sudah lame aku x post blog ni.
maklum la skrg tgh bz final.
td baru abis first paper aku iaitu it com.
aduhai.
sbjk "tersangat" feveret 2.
hahahha.
wish me luck guys!

Wednesday, March 11, 2009

pe nk jadi?

Posted by strawberry at 12:25 AM 0 comments Links to this post
aduh! aku xtau la cmne this week ni. ngn kuiz SPM nye, ngn anta report itcom nye, mmg wat aku semak. dala jumaat ni de interview kat PJ 4 LI. xpe2.aku kene kuatkan semangat n kene konfiden sentiase. aku harap aku dpt setelkan sume keje aku. final da la 2minggu lagi. haish! study pon blom strt sgt lagi. cmne ni? aduh! tlg2. takot2.



seari g beday my syg. apekah adiah yg aku mampu bagi kat die yek? payah ni bile kene pk. pape pon, sok aku nk ajk die kuar la. hehe. da la rndu sgt2 kat die. gedik la plak aku ni.



owh. lupe nk ckp. td aku da setelkan presenttn 4 itcom. lega gile! tapi aku da wat kesilapan teknikal yg mmg la burok. start2 je aku da wat silap. aku xdpt tahan ketakutan aku. so di sebabkan nervous yg melampau, aku tepakse stop beckp n tenangkan diri. ala! malu gile. xtau la nk ltk katne muke ni. tp pas beberape min, aku ok n troskan prsttn. tp aku xtau la pe yg aku melalut. hentam jela. sory sgt2 kat grup aku. hurmm..nape bile jadi fasi aku bole je beckp. tp bile presttn xbole2 gk. ni mst psl kelemahan BI aku. jadi la xknfiden n semakin merapu. ape perlu aku wat ni yek? mak ayah! tolong nni!



ni td baru abis beborak ngn tasha. aku xtau la. asal jumpe tasha, de je bnde nk d borakkan. hahha. mmg terlebih beckp. aku kene kurangkan prangai aku yg bnyk becakap ni. haish! 2 blom jmpe ina lagi. kalo jmpe ngn die, lagi la cm betahun xjumpe. hehe. bf ktorg msg2 kene la besabar ngn prangai ktorg yek? luv u syg....

manyak fening!!

Posted by strawberry at 12:18 AM 0 comments Links to this post
aduhai.
pe bnde nk bg si dia ni yek?
aduh!
da la tgh pokai ni.
syg, sory..

Monday, March 9, 2009

bukan musim

Posted by strawberry at 6:34 PM 0 comments Links to this post
skrg ni bukan musim utk aku wat tag.
sory pade yg da tag aku 2.
xde mood nk wat lagi cz bnyk bende yg bertimbun nk d wat skrg.
tmbh lagi nk final, makin la aku kelam kabut.

hurm...
pade sesape yg penah aku sakitkan ati or de yg terase ngn aku, aku mntk maaf.
myb aku xsdr pe yg aku wat.
xkire la sesape pon, aku menyusun 10 jari meminta ampun dan maaf.

kdg2 aku terpikir...
aku perlu berubah.
kurangkan bnyk ckp aku ni.
myb mst de yg xkan menyampah ngn aku.
kadang2 terlampau eppy go lucky ni, mgkn akan wat org marah.
btol x?
so, belajar utk mengurangkan bercakap ye ain.

 

what happen to this girl? Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal