Friday, May 29, 2009

sejuk2

Posted by strawberry at 12:49 PM 2 comments Links to this post
alamak..sejuk plak kat ofis ni. da la aku tgh xsihat ni.hurm..kesihatanku cm xterjage.batuk sane, selesa sini..waaaa...agaknye rindu sgt kat hariz kot.haha.gedik la ko ain!bile la mak nk ajak aku g lunch ni.prot da lapo.sebungkus kopok CORNTOZ telah ku abiskan.tp perot lapo gak!

rndunye kat member2 aku...member sekolah, member uniten, family wawasan...sayup2 :'(

Thursday, May 28, 2009

lalalalala....

Posted by strawberry at 11:57 AM 2 comments Links to this post
lamenye la plak aku berblog ni ye...aduh...bukan ape..skrg amat bz la...bangun pagi g keje ngn mak. pastu petang balik keje, g kelas aerobik la plak.da blk penat2, kene kemas2 dapur skit pas2 mandi n then baru la dapat rehat. if rase xpenat sgt, slalunye aku dok tgk tv. 2 pon jap jela. pas2 tros ngntk n tdo. cam2 la diari kehidupan aku skrg....owh ye xye.utk pengetahuan semua, skrg ni aku keje part time kat ofis mak aku.ala2 jadi kerani gitu. huhu.tp xpela. at least aku ble teman mak aku tiap2 ari. kan pagi2 die driving sorg2, so skrg da de aku, ble la menghiburkan ati die ketika memandu. wakakaka.


owh ye xye. xramai yg tau aku masuk contest lipice..name contest 2, "PERADUAN BIBIR MENAWAN LIPICE". aku saje je letak gambar baget nk mencari populariti la kirenye. hahaha. senang je bnde n. just mintak org vote kite..so, sesape yng baik ati sgt2, vote la aku ye..jasa anda sume akan ku kenang.hehehe..so, ni aku senaraikan instruction utk vote aku ek..



  1. masuk website http://www.lipice.com.my/

  2. and then tekan 'PERADUAN BIBIR MENAWAN LIPICE'

  3. pastu korng tekan gallery.

  4. da msk dalam gallery 2, akan kuar bnyak gambar. so nk senang cari gambar aku, search je areyin_5006@hotmail.com

  5. pas2 sah2 la gambar aku kuar kan? then tekan je "vote now"

begitu la care2 nk vote aku ye. vote banyak2 pon xpe. aku lagi mengalu2kannye.hehe


ni la gambar yg aku anta kat contest 2....


amacam?ok x?if ok, vote la yek??

THANK YOU!!!!!!!!MMUAH!!!

 

what happen to this girl? Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal