Sunday, March 14, 2010

happy belated birthday syg...

Posted by strawberry at 2:23 PM 0 comments Links to this post

hola hola hola...last friday birthday bf tercintaku. hehe. aku teramat la excited nk jmpe die ari2. pagi aku de presentation, ptg lak die de test. sbaik die test kat library uniten je. pas abis kls tghari 2, aku g bangi ngn FARAH. ktorg g usha tempat utk wat suprise utk si dia. igt nk g deli france cz hariz teringin sgt nk mkn lasagna kat situ. tp bile smpai kedai 2, org 2 ckp kat situ xde sound system. adoi so aku ubah plan g wat kat secret recipe. plan da baik punye, tbe2 lak org 2 call ckp tmpt mainkan cd dorg rosak. bongek tol. punye la aku frust, nk tukar tmpt da terlambat. so ptg 2 aku ajak hariz g sane. 2 pon setelah masalah yg xdpt di elakkan da setel. ktorg lmbt sampai. pas2 oder la cm biase n lepas abis makan, tbe2 org anta kek. hariz da cm tekejut. pas2 org 2 anta adiah plak. hariz da tersuprise la.hehe. walaupon plan nk ade lagu happy birthday xdpt di wat, tp xpela. yg penting sayangku happy n terkejut. aku happy dpt wat suprise untuk die. happy birthday sygku..i love u so much. hope hbgn kite berkekalan smpai akhir hayat..amin...erm,kat atas ni la kad yang aku reka khas utk hariz..hehe..simple but i like!

Sunday, March 7, 2010

happy!!!!

Posted by strawberry at 1:49 AM 0 comments Links to this post
arini aku bangun2 je da kene register subjek. sebaik sempat! haha. pe je ye aku wat arini? pagi g beli sarapan kat lontong klang n restoran hakim. fuhh lontong die mmg terbaik! sedap gile! tp kalo mkn bnyk2 rase muak gak. kat hakim beli tosai utk mak. kuah kelapa die xbest sgt la. cm pedas. erm,tghari tgk cite hindustan. best gak! da lame xlayan cite hindustan. tbe2 lak teringat pasal cite shah rukh khan yg baru 2. rase nk g tgk la plak. de x sesape nk blnje sy tgk cite hindustan kat wayang? haha. ptg lak aku bersiap2 igt nk g jmpe sygku tapi tbe2 lak xjado coz mak ayah ajak g jalan2. huhu. xpela. syg,kang kite jmpe eh? jgn rndu2 b. hehe. mlm plak aku g kenduri tahlil kat umah mmber skola aku. mmg best la dpt jmpe die. cube la bayangkan dr abis spm mmg xjmpe die. lame gile. die da mkn kurus. aku plak makin kedempol!!! waaaa. sggh malu! xpela yg pntg jmpe sahabat2 ku yg tersyg. bwh ni gmbr ktorg kat kenduri 2...





Saturday, March 6, 2010

sebagai renungan

Posted by strawberry at 12:58 AM 0 comments Links to this post
kadang2 kalau kita terlampau taksub dengan hidup kita sekarang, kita akan terlupa dengan apa yang kita pernah miliki dulu

Thursday, March 4, 2010

rindu kat dia la...

Posted by strawberry at 4:00 PM 0 comments Links to this post
di sebabkan 2ari berturut2 aku jmpe die, so rase rndu melambak la plak. haha. ingat nk jmpe dia g arini, tp kang abis la pokai die keje asyk nk jmpe aku. haha. xpela sabtu ni bole jmpe die g. yeah! aku nk blk sa, die de kls kat sa so bole la jmpe. yeye! wat mase ni aku da dpt 2 ofer letter utk wat praktikal. tp aku tgh tggu lagi ofer dr tmpat len. erm, aku xtau nk pilih yg mane actually. aku mst la kene pilih tmpt yg senang2 skit. baru pass n xjadi cm kes dulu, nangis2 nk berenti praktikal. haha. mmg keje gile. so kali ni aku kene serius. sampai bile nk tangguh2 kan? aku kene cepat2 grad so mak ayah aku bole tgk aku convo! bestnye!!! erm, aku rndu actually kawan2 aku. agak2nye dorg sedar ke kite da makin renggang? hahhaha. dah2 jgn emo2. d sebabkan rndu yg amat kat hariz kesayangku, so aku nk menatap muke die puas2. haha. ni gmbr yg plg aku suke tgk..



nape agaknye gmbr ni yg plg aku suke tgk? sebabbbbbb... aku nmpk kurus dr dia! ahaha.

i love u so much muhammad hariz tarmidzi.

Tuesday, March 2, 2010

tension

Posted by strawberry at 10:16 AM 2 comments Links to this post
hurm...xlame g da nk final.cmne ni? da la xstudy pape g utk final. assgmnt + case study + kuiz ade sepanjang mase. tension tol. rase nk kuar jalan2 tanpe pk pape pon xble. waaaa. ngn si dia asyk wat hal je. ngn praktikal xdpt2 g. adoi mmg semak. nape lah bnyk sgt bnde nk kene pk ni? bestnye tgk org lain. eppy n bahagia je. sakit pale :(
 

what happen to this girl? Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal