Wednesday, April 14, 2010

Latihan Industri

Posted by strawberry at 12:30 PM 0 comments Links to this post
Hola Rakan2. Nampaknya sekarang ni kebanyakan rakan2ku tgh wat praktikal? cmne lah agaknya dorg sume ye? ade yg happy ade yg xhappy. ade yg kene wat website, ade yg kene wat keje2 kerani, ade yg jd customer service n macam2 la. haha. walau pape pon aku hope aku n dorg sume akan pas praktikal ni ngn jayanye. yeah! ohhh ye xye. aku wat praktikal kat Jabatan Audit Negara Cawangan Selangor. agaknye mesti korg sume pelik apesal dak IT bole sesat kat audit. ahaha. aku g sini sebab utamanye terlampau dekat ngn umah aku. lagi satu aku nk try gak keje government ni cmne. best gile la kat sini. aku dapat kenal ramai org dari pelbagai peringkat umur. yang baya mak ayah aku pon ade. tp sume org kat sini sumenye friendly. mmg best lah. aku dok dlm IT department. tp supervisor aku ketua bahagian admin. so alkisahnye aku wat keje2 admin jela. best weh. xbnyk keje sgt. yg aku pk skrg lulus praktikal and tau cmne sebenarnye keje2 dlm ofis ni. aku xkisah pon kalo dorg xsuruh wat keje IT. seperti yang diketahui, aku ni xminat nk keje dalam bidang IT. so better aku tau cmne wat kerja2 lain. so sekurang2nye aku tau buat keje lain. haha. mankuk tol. 2 jela dl sampai saat ni. kang i update g k. kang aku upload skali gmbr kat ofis.

mmuah!
 

what happen to this girl? Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal